AFS - Romania
 
Acasa Despre noi Finantare Brokeri Cariere Contact 

Termeni si conditii


Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Access Financial Services - IFN SA, cu sediul in Str.Stirbei Voda, Nr.36, Domus Center, Et.5, Partea A, Sector 1, Bucuresti 010113, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/6430/28.03.2007, avand cod fiscal nr. RO21471094 si capital social de 15.040.300 RON.

Access Financial Services - IFN SA isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui produs financiar. Caracteristicile produselor oferite pot fi moficate in functie de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Access Financial Services - IFN SA nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile nostre puteti sa ne contactati la oricare din umatoarele numere de telefon +40.21.310.49.01/ +40.31.101.13.71 sau la office@afsromania.ro.

De asemenea, Access Financial Services - IFN SA nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul societatii.

Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul Access Financial Services - IFN SA sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.


Informatii privind aplicarea legii 677 / 2001

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ACCESS FINANCIAL SERVICES IFN SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii financiare.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru evaluarea aplicatiei de finantare. Refuzul dvs. determina neluarea in considerare a aplicatiei dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai in baza actelor normative in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre  SC ACCESS FINANCIAL SERVICES IFN SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Acasa   Despre noi   Finantare   Brokeri   Cariere   Contact   Ce este si cum functioneaza Factoringul   Caracteristicile facilitatii Factoring  
Avantajele factoringului
   Tipuri de credite pe termen scurt   Caracteristicile creditelor pe termen scurt   Avantajele creditelor pe termen scurt