top of page

O Echipa de Profesionisti

Gata sa gaseasca solutia de finantare potrivita companiei dumneavoastra

Access Financial Services IFN SA

Suntem o instituție financiară nebancară înființată la începutul anului 2007, dedicată finanțării societăților mici și mijlocii din România prin oferirea unor  alternative viabile creditării bancare. 

Access Financial Services - IFN SA este susținută de acționari financiari hotărâți să susțină dezvoltarea mediului antreprenorial din România.

Echipa managerială este compusă din profesioniști cu vastă experiență pe piața financiar-bancară din România și din străinătate, dornici să-și împărtăşească cunoştinţele şi să ofere sprijin de calitate clienţilor companiei.

Dorim să oferim soluții de finanțare flexibile și rapide, cu garanții minime, adaptate nevoilor curente ale societății dumneavoastră.

 

Dacă aveți nevoie urgentă să vă îmbunătățiți fluxul de numerar pentru a vă susține și dezvolta afacerea, Access Financial Services- IFN SA vă propune una din facilitățile de creditare pe termen scurt, sub forma factoringului, a creditului tip scontare sau a creditului clasic.

Ne propunem să vă ajutăm să vă creșteți afacerea devenind un partener de încredere care vă poate furniza necesitățile financiare de capital de lucru atunci când aveți nevoie, rapid și fără birocrație.

Dacă sunteți la începutul afacerii dumneavoastră sau duceți lipsă de lichidități și nu aveți garanții suficiente pentru a accesa un credit bancar, noi vă oferim soluția de finanțare ideală. 

 

Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați sau să aplicați on-line pentru unul din produsele noastre!
Faceti cunostinta cu o parte din echipa noastra

Management

Florina Argeseanu_edited.jpg

Florina Moisei
Director General

Ogun Vehaplar.jpg

Ogun Vehaplar
Director General Adjunct

Manageri Relatii cu Clienti

Andreea Pavel
 

Razvan Mitu.jpg

Razvan Mitu

Anda Sontea

Contactati-ne

Aveti nevoie urgenta de finantare pe termen scurt?

Nu trebuie decat sa ne contactati si unul din reprezentantii nostri va va sta la dispozitie pentru orice informatii.

Telefon
+40.21.310.49.01 
+40.31.101.13.71
Fax 
+40.21.310.49.02 

E-mail 
office@afsromania.ro 

 

Thanks! Message sent.

Adresa

 

Str.Armand Calinescu Nr.26,

Business Center
Etaj 2, Partea A, Sector 2
Bucuresti, 021012, Romania

Prin accesarea butonului "Aplica Acum" si trimiterea informatiilor catre AFS, confirmati ca ati fost informat/ta corect, complet, precis, ca ati luat la cunostinta, ca intelegeti pe deplin si ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate prezentata in acest website.
bottom of page