top of page

Ce este si cum functioneaza Factoringul?

Factoringul este o modalitate flexibilă și rapidă de îmbunătățire a fluxului de numerar și de finanțare a capitalului de lucru de care are nevoie afacerea dumneavoastră. 

Acest tip de finanțare vă ajută să vă desfășurați activitatea fără a fi dependenți de momentul încasării facturilor și vă asigură capitalul de lucru necesar dezvoltării afacerii dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de capital de lucru, Access Financial Services finanțează facturile cu plată la termen emise de societatea dumneavoastră, rezultate din livrări de bunuri, executări de lucrări sau prestări de servicii, și asigură gestiunea creanțelor preluate, prin administrarea și colectarea acestora la scadență.

 

Primiti sumele finanțate în contul ales de catre dumneavoastră, în numai 24 de ore de la semnarea contractului de factoring.
 

Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați sau să aplicați on-line pentru unul dintre produsele noastre!

Contactati-ne

Aveti nevoie urgenta de finantare pe termen scurt?

Nu trebuie decat sa ne contactati si unul din reprezentantii nostri va va sta la dispozitie pentru orice informatii.

Telefon
+40.21.310.49.01 
+40.31.101.13.71
Fax 
+40.21.310.49.02 

E-mail 
office@afsromania.ro 

 

Thanks! Message sent.

Adresa

 

Str. Armand Calinescu Nr.26

Business Center
Etaj 2, Partea A, Sector 2
Bucuresti, 021012, Romania

Prin accesarea butonului "Aplica Acum" si trimiterea informatiilor catre AFS, confirmati ca ati fost informat/ta corect, complet, precis, ca ati luat la cunostinta, ca intelegeti pe deplin si ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate prezentata in acest website.
bottom of page