top of page

Creditul de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie 

Ce tipuri de credite?

Daca aveți nevoi curente de capital de lucru, Access Financial Services - IFN SA vă propune soluții flexibile și rapide de finanțare pe termen scurt.

Pentru companiile eligibile vom emite o ofertă în maximum 24 de ore de la primirea tuturor documentelor solicitate, iar în maximum 24 de ore de la semnarea contractului de credit, fără birocrație și cu efort minim, veți putea avea acces la finanțare.

Puteți accesa linii de credit, credite în rate, credite integrate cu rambursare la maturitate, credite tip scontare, factoring.

Facilitățile de finanțare oferite pot acoperi atât nevoile operaționale cât și cele de dezvoltare ale afacerii dumneavoastră, asigurându-vă creșterea lichidităților pentru achiziționarea de materii prime, de produse și servicii, plata utilităților și a taxelor, etc.

De exemplu, aveți posibilitatea de a transforma în bani,  înainte de scadență, până la 80% din creanțele pe care le dețineți de la clienții dumneavoastră.

 

Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați sau să aplicați on-line pentru unul dintre produsele noastre!

Contactati-ne

Aveti nevoie urgenta de finantare pe termen scurt?

Nu trebuie decat sa ne contactati si unul din reprezentantii nostri va va sta la dispozitie pentru orice informatii.

Telefon
+40.21.310.49.01 
+40.31.101.13.71
Fax 
+40.21.310.49.02 

E-mail 
office@afsromania.ro 

 

Thanks! Message sent.

Adresa

 

Str. Armand Calinescu Nr.26 

Business Center
Etaj 2, Partea A, Sector 2
Bucuresti, 021012, Romania

Prin accesarea butonului "Aplica Acum" si trimiterea informatiilor catre AFS, confirmati ca ati fost informat/ta corect, complet, precis, ca ati luat la cunostinta, ca intelegeti pe deplin si ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate prezentata in acest website.
bottom of page